Modern Çağın Modern Enerjisi: Radyant Isıtma

Modern Çağın Modern Enerjisi: Radyant Isıtma

Radyant ısıtma sistemleri, modern bi enerji kaynağı olarak geleneksel ısıtma sistemlerinin işlevsel olmadığı durumlarda yoğun olarak tercih ediliyor. Özellikle yoğun ısı enerjisine ihtiyaç duyan büyük mekanlarda, yarı açık ya da dış mekanlarda ısıtmaya ihtiyaç duyulduğunda ve izolasyon anlamında kötü uygulanmış ortamlarda radyant ısıtma başarılı sonuçlar doğurmaktadır.

Radyant ısıtmayı diğer ısı enerjilerinden ayıran en temel özellik; hava yerine cisimlerin ve insanların ısınmasını sağlamasıdır. Bu da radyant ısıtmanın birçok avantajını beraberinde getirirken, ısı enerjisine harcanan maliyette tasarruf sağlar.

Yenilikçi ısıtma çözümleri olarak değerlendirilen radyant ısıtma sayesinde kafe, restaurant, halı saha, stadyum, kış bahçeleri, uçak hangarları, fabrikalar, depolar, camiler, atölyeler ve açık konset alanları az maliyetle etkin bir şekilde ısıtılabilir. Oldukça geniş kullanım alanı bulunan radyant ısıtma sistemleri, konfor ve ekonomik boyutlarıyla kullanıcılara ciddi kazanç sağlamaktadır.

Koçak Enerji’nin güçlü referanslarında yer edinen hizmetlerden biri de radyant ısıtmadır. Türkiye’nin farklı noktalarında yapılan uygulamalar sonucunda düşük doğalgaz kullanımı ile mükemmel yansıtma sağlayan radyant ısıtıcılar, uzun yıllar memnuniyet güvencesi sağlamaktadır.